Trainingen001
Trainingen002

Over ons

Xpert Data levert sinds 1996 datacommunicatie- en netwerkproducten van hoogwaardige kwaliteit in de Benelux. Vanuit onze vestigingen in Hengelo (Nederland) en Leuven (België) leveren wij onze producten aan partners in de ICT en installatiebranche.

Specialisme

We zijn gespecialiseerd in producten op het gebied van netwerken, Voice over IP, draadloze netwerken, VPN oplossingen, camerabewaking, security en bekabeling. Bovendien zijn we importeur/distributeur van de producten van DrayTek, ACTi, DINTEK en KEDACOM.

Innovatief

Om nauwkeurig vast te kunnen stellen waar de behoeften van eindgebruikers nu en in de toekomst liggen, worden de marktontwikkelingen door ons op de voet gevolgd. In samenwerking met onze partners en leveranciers brengen we nieuwe, innovatieve oplossingen en diensten op de markt.

Trainingen

De levering van producten geschiedt uitsluitend via een landelijk netwerk van partners. Een speciaal voor de partners gemaakt trainingsprogramma houdt hen op de hoogte van de nieuwste technologieën en producten. We investeren graag in een goede relatie met onze partners.

Advies

De snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van netwerken hebben ervoor gezorgd dat de behoefte aan deskundig advies duidelijk toeneemt. Ons salesteam is in staat uw behoeften te vertalen naar concrete oplossingen. Heeft u advies nodig, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Service

Service en klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Voor technische vragen kunt u contact opnemen met onze Xperts van de technische dienst.