Download de Xpert Data App

Graag introduceren wij de Xpert Data app! Deze is ontwikkeld om de ervaring van onze partners te verbeteren en de samenwerking met Xpert Data te optimaliseren.

DrayTek Vigor 3912S nu leverbaar

De Vigor 3912S is leverbaar en geeft de DrayTek professional volledig nieuwe en extra mogelijkheden. De Vigor 3912S is uitgerust met een 256GB SSD, waarop je eenvoudig je eigen containers kunt toevoegen, zodat je applicaties kunt draaien op je gateway.

Nieuwe DINTEK fusion splicer

Vandaag introduceren wij een nieuwe betaalbare Fiber fusion splicer van DINTEK. Profiteer van cutting-edge technologieën, een robuuste behuizing voor zware omstandigheden en veelzijdigheid voor zowel multimode als singlemode glasvezels. Met zes elektrische motoren voor perfecte uitlijning en een snelle opwarmtijd, maakt deze compacte machine het mogelijk om snel en efficiënt permanente verbindingen te creëren.

Nieuw: DrayTek Vigor 3912

Maak kennis met de Vigor 3912 van DrayTek, een krachtige 10 Gigabit router die zorgt voor betrouwbare netwerkprestaties. Met een NAT doorvoer van 15,6 Gbps en VPN prestaties van 5,7 Gbps stelt de Vigor 3912 een nieuwe standaard voor snelle en veilige connectiviteit. De Vigor 3912 is de opvolger van de Vigor 3910.

Nieuw: DINTEK optical light source en power meter

Bij het installeren van een glasvezelnetwerk is het essentieel om de connectiviteit en prestaties van de glasvezelverbinding te testen. Hiervoor hebben wij twee draagbare apparaten van DINTEK in het assortiment; een optical light source en een optical power meter.