Oplossingen

We hebben diverse producten van de merken DrayTek, ACTi, DINTEK en KEDACOM in ons assortiment. Hiermee kunnen we onze partners complete oplossingen bieden. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden die er zijn.

Internet back-up
Steeds meer bedrijven hebben een tweede internetverbinding voor back-up doeleinden. Met de dual WAN producten van DrayTek is het mogelijk load balancing en fail-over toe te passen. Daarnaast heeft DrayTek een ruim assortiment routers met ingebouwd LTE modem, ideaal voor situaties waar tijdelijk geen internet beschikbaar is.

Onderling koppelen van vestigingen en/of thuiswerkers
DrayTek producten worden veelvuldig gebruikt voor VPN oplossingen vanwege de stabiele en beveiligde VPN mogelijkheden. Hierbij moet gedacht worden aan het koppelen van bijvoorbeeld het hoofdkantoor met nevenvestigingen of bedrijven die gebruik maken van thuiswerkers. Omdat het hier gaat om bedrijfsgegevens moet de onderlinge communicatie beveiligd zijn. De beveiliging van de VPN tunnel gebeurt door de verschillende encryptie protocollen die DrayTek ondersteunt.

Draadloos gastennetwerk
Veel DrayTek producten ondersteunen functionaliteiten die het eenvoudig maken een beveiligd draadloos netwerk op te zetten. Met de functionaliteit multiple SSID is het mogelijk gebruik te maken van verschillende draadloze netwerken op één enkel access point. Aan deze diverse netwerken kunnen rechten worden toegekend, voor de desbetreffende gebruiker. De werknemers kunnen het bedrijfsnetwerk en het internet benaderen met een beveiligingssleutel. De gasten kunnen alleen het internet benaderen.

Een ander voorbeeld is een draadloos netwerk bij horecagelegenheden. De bezoekers, die op het terras of binnen zitten kunnen toegang krijgen tot het internet, maar kunnen niet communiceren naar het LAN. Via rate control kan een beperkte bandbreedte worden aangegeven. Zo is het bedrijfsnetwerk beveiligd en de bezoekers kunnen het netwerk niet overbelasten.

Wireless netwerk
Van een eenvoudig draadloos netwerk tot een uitgebreid Mesh netwerk met roaming en meerdere access points, dit is allemaal mogelijk met de wireless oplossingen van DrayTek. Een groot aantal DrayTek routers beschikken over uitgebreide wireless mogelijkheden, zoals AP management en assisted WiFi roaming, om de beste performance, dekking en veiligheid te bieden.

Efficiënt en veilig netwerk
Het uitgebreide VigorSwitch assortiment van DrayTek biedt geavanceerde functionaliteiten om de efficiëntie en beveiliging van een netwerk te verbeteren. De VigorSwitch serie bestaat uit verschillende niveaus, van switches die vallen onder het instapniveau tot volledige enterprise modellen met layer 2+ functionaliteiten. Alle modellen bevatten webinterfaces voor controle, bewaking en beheer. De PoE switches maken het mogelijk netwerkapparatuur via de netwerkkabel te voorzien van stroom en data. Daarnaast zijn er ook switches beschikbaar met uplink poorten met een capaciteit van 10Gbps. Hiermee is het mogelijk snelle netwerk-uplinks tussen switches, servers en opslagapparatuur te realiseren.

Camerabeveiliging & mobiele camera oplossingen
De markt van IP beveiligingscamera’s is een snel groeiende markt. Hiervoor hebben wij de kwalitatief goede en betaalbare IP camera’s van ACTi en KEDACOM in ons assortiment. De productlijnen bestaan uit geavanceerde IP camera’s die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen, video management software en video analyses.

Mobiele camera oplossingen & bodycam
KEDACOM heeft met de range aan mobiele camera oplossingen voor voertuigen en bodycams voor BOA’s en politie voor diverse IP surveillance toepassingen interessante oplossingen.

Bekabeling van kantooromgevingen
De eerste stap voor een goed LAN netwerk is de aanschaf van kwaliteitsbekabeling. Hiervoor hebben wij het merk DINTEK in ons assortiment. Het DINTEK assortiment bestaat o.a. uit professionele installatiekabels, patchkabels in diverse categoriën, patchpanelen, industriële kabels op rol, key stone jacks, connectoren en UTP gereedschap.

Advies en meer informatie
Mocht je na het lezen van deze oplossingen meer informatie willen hebben of advies bij de oplossing die je zoekt, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de afdeling Sales.