Nieuw: DrayTek VigorSwitch G2282x

Wij introduceren vandaag de DrayTek VigorSwitch G2282x, een geavanceerde layer 2+ managed switch met vier 10 Gigabit uplink poorten en 24 Gigabit poorten. Deze veelzijdige en betrouwbare switch biedt uitgebreide beheeropties en vormt een stabiele basis voor het netwerk, met dezelfde vertrouwde functionaliteiten als zijn voorganger, de G2280.

Nieuw: DrayTek Vigor 2865L-5G routers

DrayTek introduceert de Vigor 2865L-5G modem/router serie. Deze routers zijn zeer geschikt voor snelle VDSL verbindingen en beschikken daarnaast over een ingebouwd 5G modem. Met de hoge doorvoer, robuuste VPN functionaliteiten, uitgebreide firewall, Quality of Service en centraal AP management, is de Vigor 2865L-5G serie een van de meest veelzijdige oplossingen op de markt.

Nieuw: DrayTek VigorAP 962C

Ontdek de nieuwe DrayTek VigorAP 962C, de krachtige opvolger van de VigorAP960C. Met Wi-Fi 6 AX3000 en 2,5Gbps Ethernet biedt dit access point uitstekende prestaties en snelheid.

Nieuw: DrayTek VigorSwitch P1281x

Maak kennis met de DrayTek VigorSwitch P1281x, dé oplossing voor geoptimaliseerd netwerkbeheer en beveiliging in middelgrote omgevingen. Met 24 Gigabit Ethernet poorten met Power over Ethernet (PoE/PoE+), die een vermogensbudget van 140 watt bieden, naast vier 10G SFP+ poorten, levert deze switch betrouwbare snelheid en efficiëntie voor jouw netwerk.

DrayTek Dag 2024

Samen met DrayTek Taiwan en Xpert Data hebben we een boeiend programma samengesteld met productintroducties en inzichten in de nieuwste technologieën en toepassingen van DrayTek producten. Dit programma presenteren wij graag aan onze partners tijdens de DrayTek Dag op woensdag 19 en donderdag 20 juni. DrayTek partners hebben de keuze om één van deze dagen vol inspiratie, inzicht en netwerken bij te wonen.