Nieuw: DrayTek Vigor 2927L-5G serie

Ontdek de kracht van de DrayTek Vigor 2927Lax 5G-router: een geavanceerde oplossing voor MKB-bedrijven. Met 5G en Wi-Fi 6 biedt deze router razendsnelle snelheden en veilige verbindingen. Met ondersteuning voor meerdere WAN-interfaces en geavanceerde firewallfuncties staat deze router garant voor betrouwbare netwerkprestaties.

Nieuw: DrayTek VigorAP 1062C

Upgrade je wireless netwerk met de nieuwe DrayTek VigorAP 1062C AX6000 ceiling access point. Als opvolger van de VigorAP 1060C biedt dit WiFi 6 access point een uitstekende draadloze ervaring.

Download de Xpert Data App

Graag introduceren wij de Xpert Data app! Deze is ontwikkeld om de ervaring van onze partners te verbeteren en de samenwerking met Xpert Data te optimaliseren.

DrayTek Vigor 3912S nu leverbaar

De Vigor 3912S is leverbaar en geeft de DrayTek professional volledig nieuwe en extra mogelijkheden. De Vigor 3912S is uitgerust met een 256GB SSD, waarop je eenvoudig je eigen containers kunt toevoegen, zodat je applicaties kunt draaien op je gateway.

Nieuwe DINTEK fusion splicer

Vandaag introduceren wij een nieuwe betaalbare Fiber fusion splicer van DINTEK. Profiteer van cutting-edge technologieën, een robuuste behuizing voor zware omstandigheden en veelzijdigheid voor zowel multimode als singlemode glasvezels. Met zes elektrische motoren voor perfecte uitlijning en een snelle opwarmtijd, maakt deze compacte machine het mogelijk om snel en efficiënt permanente verbindingen te creëren.