Beurs001
DINTEK DCI
beurs002
Snelwegreclame
DrayTek Dag002
DrayTek bustour
ACTi dag

Marketing & events

Beurzen

Xpert Data organiseert regelmatig diverse acties om de naamsbekendheid van de merken en producten in haar assortiment te promoten. We zijn op diverse beurzen vertegenwoordigd met de merken DrayTek, ACTi en DINTEK. Tijdens deze beurzen worden nieuwe producten en oplossingen gepresenteerd.

Partner-dagen

Jaarlijks organiseren we speciale partner-dagen op bijzondere locaties voor onze DrayTek en ACTi partners. Tijdens deze dagen worden nieuwe producten geïntroduceerd en uitleg gegeven over de laatste technologieën en commerciële toepassingen van de producten in de markt. Dit gebeurt in samenwerking met DrayTek Corporation Taiwan en ACTi Taiwan. Hierbij krijgt de partner de mogelijkheid om met ons of met de afvaardiging uit Taiwan van gedachten te wisselen.

Trainingen

Nieuwe technologieën en producten op het gebied van netwerken en telefonie volgen elkaar razendsnel op. Om ervoor te zorgen dat onze partners het beste advies aan hun klanten kunnen blijven geven, organiseren wij regelmatig trainingen voor de partners.

Tijdens deze trainingen staat een product of technologie centraal. Daarnaast houden we trainingen ter ondersteuning van een productintroductie. De commerciële toepassingen van een product worden dan besproken, maar er wordt ook dieper ingegaan op technische specificaties.

We bieden de partner de mogelijkheid om zelf te testen met producten, zodat ze een compleet beeld krijgen van de mogelijkheden en kwaliteiten van het product. Voor een goede praktijktraining is een goede testomgeving en infrastructuur van belang. Wij kiezen er dan ook voor om het grootste deel van de trainingen in onze eigen trainingsruimtes in Hengelo en Leuven te geven. Bekijk hier het actuele trainingsprogramma.